kami milarian proyek pikeun investasi

Published at 2024-04-30 10:56 PM
Contact the advertiser to know the price
Other
Since one month ago
Port Sudan
With Delivery
Kami milarian proyk pikeun investasi Kami mangrupikeun firma konsultan anu ngaitkeun sareng milarian individu asing / Usaha bisnis sareng badan perusahaan anu peryogi kspansi bisnis sareng dak investasi nguntungkeun sajumlah ageung artos anu aya dina pembuangan kuring dina usaha jangka panjang anu nguntungkeun, anu paling penting, kuring diperlukeun pikeun investasi dana ieu dina real estate / Injeuman ka firms publik atawa usaha kalawan suku bunga low / pausahaan kabuka sarta meuli villas sarta masihan kaluar pikeun nyewa. preferably di nagara anjeun tempatna atawa lokasi merenah sejenna. Abdi bakal ngahargaan upami anjeun tiasa masihan bantosan pangsana anu kuring peryogikeun, sareng kuring ngarep-arep tiasa damel sareng anjeun sakedap. Kuring bakal ngantep anjeun terang jumlah dana dana klien anu bakal diinvestasikeun, individu anu kabetot atanapi badan perusahaan kedah ngahubungi kuring pikeun inpormasi anu langkung lengkep, ngantosan balesan anjeun gancang-gancang. Hubungi kami ayeuna Kanggo inpo nu leuwih lengkep: Telepon / tks / Viber: +447362050789/+447418356292 Surlk: raywaters63@gmail.com